Handleiding kazam tornado 350

Handleiding kazam tornado 350

KaZAM Tornado 350 Manuals Manuals and User Guides for KaZAM Tornado 350. Lees AUB eerst de handleiding en handleiding kazam tornado 350 gestelde vragen door om dubbele vragen te voorkomen. Uw vraag wordt hieronder gepubliceerd én gemaild naar abonnees op dit product.

Nog steeds geen antwoord op mijn vraag hoe ik de prullenbak van mijn Kazam Tornado moet leegmaken. Ook na opladen: geheugen vol advies: app installeren of: standaardschijf is gereed, van schijf wisselen. Ik krijg in scherm,android system recovery wat houdt dit in? Ik heb een prepaid telefoon, nu moest ik hem terugzetten in fabrieksinstellingen en nu kan ik ook whatsappen zonder Wi-Fi-netwerkvoorziening, wat mij veel geld kost! Voor een kazam 350, wie kan me helpen? Zelfde soort melding is: geheugen vol opschonen.

Ik krijg voortdurende de melding: SD-kaart gereed. Wilt u de standaard schrijfschijf wijzigen? Soms klik ik op ok, soms op annuleren. Maakt niet uit, even later dezelfde melding. Erg irritant want het lijkt alsof er berichtjes binnen komen maar het is weer die melding. Reageer op deze vraag Misbruik melden Oorzaak is waarschijnlijk slecht contact met de SD-kaart.

Zet alle bestanden van de SD-kaart in het telefoongeheugen en verwijder de SD-kaart. Ik heb de handleiding gelezen en gezien dat nergens wordt weergegeven hoe een contact kan worden verwijderd. Verwijderde email komt steeds weer terug, hoe kan ik deze definitief verwijderen? Kan ik meer gb op mijn gsm kazam zetten,wie kan mij helpen? Ik wil een nummer blokkeren op mijn KAZAM tornado 350. Reageer op deze vraag Misbruik melden Was ook eerder mijn vraag. Wat ik meen te weten is, dat dit alleen door je provider kan worden geregeld.

Hoe kan ik de ‘Prullenbak’ van mijn e-mail-app in 1x leegmaken? Nu moet ik alle email 1 voor 1 selecteren en dan weer op ‘Prullenbak’ drukken. En soms moet ik opnieuw beginnen met selecteren. En hoe kan ik instellen dat de ‘Prullenbak’ geregeld automatisch geleegd wordt.

Alvast bedankt voor jullie oplossingen ! Hoe kan ik mijn Tornado 350 I stellen oor NL-Alert. Ik heb wel bij instellingen gekeken, maar kom niet verder waar ik hem kan instellen. Ik kan via de app-store geen apps meer downloaden. Wat heb ik verkeerd gedaan en vooral: hoe los ik het weer op?

Ik wil een nummer blokkeren op mijn Kazam turbo 350 hoe doe ik dat? Reageer op deze vraag Misbruik melden Naar ik mij herinner is dat alleen mogelijk door uw provider. 350 ik heb los een simpel. Het laden van mijn contacten duurt extreem lang. Ook als ik iemand wil bellen uit mijn contacten duurt het heel lang voordat deze opent en ik iemand kan bellen.

Reageer op deze vraag Misbruik melden Wanneer de NL-versie wordt gebruikt, dan doet deze het niet. Ook ik zat uren te wachten, maar de lijst met Contacten verscheen niet. Klein verschil met de link naar de NL-versie dus. Uiteraard niet de genoemde link gebruiken, maar de bestaande link aan het eind van je eigen link wijzigen met ? Is er ook een Nederlandse handleiding voor de kazam tornado 350? Reageer op deze vraag Misbruik melden Ik heb ook gezocht naar een Nederlandstalige handleiding, maar heb tenslotte de Engelstalige Kazam Tornado 350 User Manual maar gedownload.

Bij mijn Kazam Tornado 350 blijft rechts van boven een lampje branden. Lijkt mij een stand-by lampje, ten teken dat je apparaat niet geheel is uitgezet. Als je gaat opladen en de batterij is vol, dan wordt het lampje rood. Ik denk niet dat het lampje anders uitgezet kan worden dan door je apparaat helemaal uit te schakelen. Als je met je vinger van boven in het scherm naar beneden glijd dan komt er een scherm met meldingen. Bovenin zie je een pictogram van 3 balkes trapsgewijs onder elkaar.


Comments are closed.